Coaching & Samtal

Coaching eller samtal hos oss kan innebära stöd, vägledning och inspiration till att ta nya steg i livet oavsett om det handlar om personlig utveckling, stresshantering, att släppa gammalt bagage eller sätta nya målsättningar. Vi utgår alltid från dina behov och arbetar både med kortare och längre tidsperspektiv.

 • Personlig utveckling
 • Hitta din inre kraft
 • Mer glädje och närvaro

Har du frågor eller funderingar kring dina problem är du välkommen att kontakta oss.


COACHING, 60 ELLER 90 MIN
Känner du att något begränsar eller hindrar dig från att komma vidare och leva fullt ut? Har du brist på tid, energi, lust eller motivation? Vill du leva ett liv med mer glädje och energi?

Hos oss får du hjälp med att släppa taget om det gamla och istället hitta din inre potential, kraft och energi så att du kan skapa och leva det liv du vill och önskar. Vi hittar lösningar och resurser och jobbar med positiva målsättningar, så att du klarar av de utmaningar du ställs inför och kan uppnå de mål eller önskningar du har. Vi bearbetar, förlåter och läker det gamla. Oavsett om det är negativa tankar, känslor, beteenden, trasiga relationer, gamla eller nutida rädslor.

Vi frigör dig från dina begränsningar och hittar dina inre resurser och drivkrafter så att du kan gå vidare och skapa det du vill ha i ditt liv, på riktigt.

Priser:
60 min - 850 kr
90 min - 1250 kr


STRESSHANTERING, 60 MIN
Stresshantering hos oss innebär en kartläggning av din situation där vi identifierar och arbetar med de faktorer som ligger till grund för din stress. Vi tittar på alla områden i ditt liv, arbete och privatliv samt både fysisk och mental hälsa. Därifrån går vi vidare med just det som du behöver arbeta med.

Meditation och mindfulness är några av de mest effektiva verktygen när det gäller att hantera stress och tillsammans med coaching och olika avspänningsövningar; fysisk avspänning, mental avspänning samt enkla och mjuka yogaövningar löser vi din stressproblematik.

Pris: 800 kr


PSYKOSYNTESTERAPI
Psykosyntesterapi är en form av samtalsterapi, där samtalsterapeuten arbetar med potentialen i varje människa. När vi går igenom jobbiga saker i livet så händer det att vi stänger av delar av oss själva för att skydda oss och därmed hämmar vi vår fulla livskraft. Det kan påverka vår livskvalitet, vår kontakt med oss själva och vår kontakt med andra.

Psykosyntesterapi handlar bland annat om att genom samtal och närvaro hitta en väg att komma i kontakt med fler delar av oss själva och frigöra mer av vår potential och våra inre resurser. Att arbeta med dig själv i psykosyntesterapi kan leda till en fördjupad kontakt med dig själv och andra, en ökad livskvalitet, ett ökat välmående och ett rikare liv.

För mer information, tid och pris, kontakta Annelie på 0709-57 59 12 eller annelie@e-kliniken.se.


SAMTALSTERAPI – MOTIVERANDE SAMTAL, KBT 60 MIN
Många av oss behöver ibland prata med någon som inte känner oss, och som kan se saker och ting ifrån ett annat perspektiv. Ibland räcker det bara med att få prata och få ventilera vissa saker för att det skall kännas bättre. Ibland kanske man behöver mer tid för att bearbeta och få rätsida på saker och ting. Som samtalsterapeut försöker jag alltid att förstå genom ett empatiskt och reflekterande lyssnande. Jag försöker stärka din tro på din egen förmåga och möjlighet till förändring. Det finns alltid en lösning och tillsammans hjälps vi åt.

Motiverande samtal, KBT kan hjälpa dig med:

 • Stresshantering, ex. familj eller arbete
 • Relationer
 • Stärka din självkänsla/ ditt självförtroende
 • Livskriser
 • Sorger eller trauman
 • Finna glädjen och motivationen
 • Vanor eller beteenden som du önskar bli av med… eller något annat som du önskar prata om

För mer information, tid och pris, kontakta Angelica på 0705-49 79 36 eller angelica@e-kliniken.se.

RÅD OCH STÖD SAMTAL, 60 MIN
Om du behöver hjälp från samhället och inte vart du skall vända dig för att få rätt hjälp, stöd och insats, kan vi tillsammans hitta rätt väg.

 • I vilka fall vänder man sig till Kommunen, Försäkringskassan eller Sjukvården?
 • Vilken typ av hjälp kan jag få?
 • Hur går en ansökan till? Tips och råd?

För mer information, tid och pris, kontakta Angelica på 0705-49 79 36 eller angelica@e-kliniken.se.