Massage

Vi erbjuder olika former av massage som används för att behandla hållningen/smärtor/ont/stelheter/obalanser/dålig cirkulation i kroppen. Varje behandling uformas och anpassas just efter dina behov.

Vid infektioner och/eller feber ska man dock avstå från massage.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss, tveka aldrig att fråga din terapeut eller framföra din önskemål inför din behandling.

  • Behandling av spända och stela muskler
  • Triggerpunkter & bindvävsmassage
  • Ökad cirkulation och rörlighet
  • Avkoppling och ökat välmående, effektivt mot stress


FIBROMASSAGE, 45 MIN
Fibromassage hjälper att avlägsnaslaggprodukter som lagrats samt hjälper kroppsnatt hålla ett jämnare näringsflöde. Fibromassage är en effektiv och mjuk massage som är helt fri från biverkningar.

Pris: 640 kr


LYMFMASSAGE, 90 MIN
Sätter fart på kroppens avlopp. Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt.

Pris: 1200 kr


MEDICINSK MASSAGE TERAPI / DJUPGÅENDE MASSAGE BEHANDLING, 30 MIN
Detta är en mer centrerad behandling av ett speciellt område. Tex. Nackspärr, spända axlar, smärta i ett enda område. Behandlingen består av massage och triggerpunktsbehandling.

Pris: 480 kr


MEDICINSK MASSAGE TERAPI / DJUPGÅENDE MASSAGE BEHANDLING, 60 MIN
Behandlingen är en blandning av djup massage, stretching, triggerpunktsbehandling och sen ingår tips och råd för vad man man kan göra för att minska besvären man har.

Pris: 780 kr


MEDICINSK MASSAGE TERAPI / DJUPGÅENDE MASSAGE BEHANDLING, 75 MIN
Behandlingen är en blandning av djup massage, stretching, triggerpunktsbehandling och sen ingår tips och råd för vad man man kan göra för att minska besvären man har.

Pris: 850 kr


MEDICINSK MASSAGE TERAPI / DJUPGÅENDE MASSAGE BEHANDLING, 30-90 MIN
Behandlingen är en blandning av djup massage, stretching, triggerpunktsbehandling och sen ingår tips och råd för vad man man kan göra för att minska besvären man har.

Förutom smärtlindring och djup avslappning så ger massagen en minskning av stresshormoner i kroppen, vårt ”lugn & ro” hormon oxytocin och endorfiner ökar, samt blodcirkulationen och immunförsvaret förbättras. Regelbunden massage ger dig bättre rörlighet och ett ökat välmående.

Den medicinska massageterapin går ännu lite djupare där terapeuten vid behov gör ortopediska tester och undersökningar för att utreda om någon bakomliggande skada kan vara orsaken. Här får du även tips och råd om vad du själv kan göra för att hålla problemen borta, ofta i form av övningar eller stretching i kombination med regelbunden behandling.


ANSIKTSMASSAGE, 30 MIN

  • Rengöring,massage,avslutande produkter
  • Effekter på ansiktsmassage
  • Frigör ansikts/huvudet spänning
  • Öka blod och lymfcirkulation
  • Öka spänd och elasticitet i ansiktets muskler

Pris: 400 kr


RYGGBEHANDLING, 60 MIN
Rengöring, peeling, porrengöring, massage, mask, avslutande produkter.

Pris: 700 kr