Ansiktsbehandlingar

Utforska vårt utbud av ansiktsbehandlingar och låt oss guida dig till en strålande hud. Vi skräddarsyr varje behandling för att just passa dina individuella behov och önskemål. Våra ansiktsbehandlingar utförs av erfarna och professionella hudvårdsterapeuter.

Du är alltid välkommen att kontakt oss ifall du är osäker på en viss behandling och om den fungerar på din hud. Kontakta gärna vår hudterapeut Grace Phasaeng.

Klassiska behandlingar

Ryggbehandling
Ryggen behöver också omsorg. En djuprengörande just för ryggen. Inleds med rengöringen, peeling, portömning, massage, mask och avslutande produkter. En perfekt behandling för dig som vill ta hand extra hand om ryggen.

Ansiktsbehandlingar med Maria Åkerbergs produkter
En behandling som är anpassad till just din hud och dina behov med hjälp av hudanalys. I samband med behandlingen ger vi även en hudvårdsrekommendation så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt.
I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring, lättbrynplockning, massage, ansiktsmask och avslutande produkter.
Väljer du ansiktsbehandling lyx ingår även frans och brynfärgning.

Ansiktsmassage
Rengöring, massage och avslutande produkter.
Effekter på ansiktsmassage är att den frigör ansikts/huvud spänningar, ökar blod-och lymfcirkulationen, ökar cirkulationen i spända muskler i ansiktet och ökar elasticiteten i ansiktets muskler

Meline®️ behandlingar

MeLine®️ är den första och enda produktserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton, pigmenteringar, melasma och mörka fläckar till både ljusa och och mörka hud. Tillsammans med den specialiserade hudvårdsserien kan pigmenteringar reduceras med upp till 90-95% efter avslutad behandling.

På första besöket ingår hemvårdsprodukter i priset (värde ca 4000kr)
Produkterna räcker ca 3 månader. Det ingår en dagkräm, en nattkräm och en ansiktsmask.

Vi erbjuder även MeLine®️ SPOTS som är en punktbehandling för enstaka solfläckar, solar lentigo eller hyperkeratos.

Kemisk peeling behandlingar

Mandelage
Mandelsyra peeling är behandling av måttligt åldrande av huden, fasthet, struktur, ytliga pigmenteringar och öppna stora porer. Dess aktiva ämnen förnyar epidermis (första hudlagret) och jämnar ut hudtonen. Dessutom hjälper även att rensa och kontrollera mild inflammatorisk akne. Med ytterligare aktiva ämne som retinol ger även extra boost i huden.

MCA 35
MCA (Modified Trichloroacetic Acid) är en modifierad version av TCA och är mildare vilket gör att den passar alla hudtyper och är lika effektiv. MCA-35 innehåller klorättiksyra, salicylsyra samt även 10% arbutin som jobbar med att ljusa upp pigmenteringar och hudens åldrande. Peelingen har en kortare down-time och snabbare återhämtningstid. Mildare rodnad kan uppstå och försvinner efter några dagar. Du kan få mild till moderat fjällning.
Behandlingen reparerar, ljusar upp pigmenteringar, ger jämnare hudton, stramar upp samt ger glow och lyster.

Alpha/Beta Peel
Blandning av mjölksyra 30% och salicylsyra 10%
Djuprengöring som avlägsnar smuts och döda hudceller och ökar cellförnyelse samt reducerar pigmenteringar. Behandlingen passar till personer som har mycket tilltäppheter, blandhud och fet hud.
Bör ej göras på personer med hypersensitivitet eller extrem allergi, roaccutan (Isotretinoin) senaste året, glykol eller salicylsyra senaste veckan, gravid eller ammande, herpesutbrott, öppna sår eller suspekta hudåkommor samt retin-A eller Renova senaste veckan.
Innan din första behandling måste du skriva på ett samtyckesformulär.

Lactic Acid Peel 30%
Kemisk peeling med mjölksyra som går in på djupet i huden och avlägsnar smuts, döda hudceller och öka cellförnyelse. Ger glow och lyster och reducerar pigmenteringar. Du kan återgå till normala hudvårdsrutin dagen efter.
Bör ej göras på personer med hyperkänslighet, skadad barriär, gravid eller ammande, herpes utbrott, öppna sår eller suspekta hudåkommor, isotretinion Inom 1 å samt att behandlingar med AHA, BHA och vitamin A produkter bör avbrytas 7 dagar innan behandlingen.
Innan din första behandling måste du skriva på ett samtyckesformulär.

Retionel Peel 2,5%
Behandlingen ökar cellförnyelseprocessen, förbättrar pigmentering av ärr och förbättrar utseendet på grov hud. Flagning är att förväntas och behandlingen är självneutraliserande.
Viktigt är att du inte tvättar ansiktet 12h efter behandlingen, man kan bli lite gul i huden (skydda örngott) och undvik att dra eller pilla bort fjällande huden.
Bör ej göras på personer med överkänslighet eller någon mycket allergisk allergi mot vitamin A, extremt torr hud eller komprimerad lipidbarriär, isotretinoin under det senaste året, glykolsyra eller salicylsyra senaste veckan, gravid eller ammande, herpes utbrott, öppna sår eller misstänktlesioner samt retin-A eller Renova under den senaste veckan.

Microneedling behandlingar

I behandlingen använder man sig av sterila engångsnålar som skapar små mikrokanaler i huden, dessa gör att upptagningsförmågan av aktiva ingredienser ökar. Nålarnas kontrollerade mikroskada startar även hudens egna sårläkningsprocess.

Övriga ansiktsbehandlingar

Hudterapeutens val
Perfekt för dig som inte vet vilken behandling du ska välja.

Circadia Express
Ansiktbehandling med Circadias produkter.
Rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande produkter. En perfekt behandling för dig som inte har gott om tid men vill fräscha upp huden på kort tid. Behandlingen tar ca 30 min.

Ansiktbehandling, Circadia
Skräddarskydd avancerad ansiktsbehandling som är anpassad just till din hud och dina behov. Tillsammans gör vi en hudanalys för att få fram det bästa för din hud.
I behandlingen ingår även ljuvlig ansiktsmassage och brynplockning.

Retinol Peel i ansiktsbehandling
Extra i ansiktsbehandling

Lift & Glow
En behandling som ökar syre och näringstillförseln till huden. Passar till dig som vill jobba med anti age, åtstramande, cirkulation och få glow samt lyster i huden. Behandlingen ger synbart lift redan efter 20 minuter.

Oxygen RX
En unik behandling som passar för alla hudtyper där man tillåter syre att aktiveras på huden. Detta stimulerar näringstillförseln samt kollagen-och elastinsproduktion.
Syre har anti-bakteriell och anti-inflammatoriska egenskaper som passa perfekt till rosacea, inflammatorisk akne och aknebenägen hud.
Bör ej göras på personer med allergi mot citronsyra av något slag.
Innan din första behandling måste du skriva på ett samtyckesformulär.

LED-ljusterapi
Denna behandling använder vi ett terapeutiskt LED-ljus för att förbättra din kropps naturliga cellåterhämtning, förbättra läkningstider, dämpa aktiv akne, främja hudföryngring mm. Den är smärtfria och avslappnande. På samma sätt som din hud behöver luft och vatten behöver din hud ljus.

Grace Phasaeng

Auktoriserad hudterapeut

Boka ansiktsbehandling på:
0703 - 29 36 53 eller grace@e-kliniken.se