Annelie Lovhammar

Livscoach med inriktning Högkänslig/Högkänslighetscoach

Får du ofta höra att du är konstig och en känslig person som överreagerar? Ser du när andra mår dåligt? Kan du känna av när någon inte talar sanning? Känner du av stämningen i ett rum så fort du kliver över tröskeln? Då kan du vara en högkänslig person.

Annelie Lovhammar är utbildad och diplomerad coach med inriktning högkänslighet (HSP). Högkänslighet är ett personlighetsdrag som är medfött. Det är alltså ingen diagnos eller något som utvecklas genom livet. Var femte person av jordens befolkning, jämnt fördelat mellan könen, föds med personlighetsdraget HSP, så vi är många högkänsliga vänner och ingen är konstig eller annorlunda. Vi har bara ett nervsystem som begrundar och bearbetar på djupet.

Som coach med inriktning högkänslig arbetar jag efter en teknik med här och nu och framtid. Jag hjälper personen att öppna upp för nya möjligheter och hjälpa sig själv hitta svar, inre motivation och mening. Som själv högkänslig har jag förståelse för klienten hur det är att vara högkänslig. En av mina klienter sa; ”äntligen någon som förstår mig”.

Kontakta mig

Annelie Lovhammar
Socionom. Hälsopedagog
Dipl. Högkänslighetscoach

070-657 56 64
annelie.lovhammar@e-kliniken.se

Boka tid här