Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård innebär att vi förebygger, lindrar och behandlar alla problem som dina fötter kan tänkas ha. Hos oss kan du få hjälp med vårtor, hälsprickor, förhårdnader, liktornar, tjocka naglar, fotsvamp, nagelsvamp, nageltrång, nagelkorrigering, psoriasis- diabetes och reumatikerfötter eller bara för att njuta av en spabehandling av dina fötter.

 

En behandling hos oss omfattar information om egenvård, naglarna slipas och klipps och som avslutning får du en härlig fotmassage.

 

  • Förebygger och behandlar
  • Hälsprickor och förhårdnader
  • Fotsvamp, nagelsvamp och nageltrång
  • Psoriasis- diabetes och reumatikerfötter
  • Fot- och underbens massage

 

 

Medicinsk fotvård, 50 min 600:-

Behandlingen är en genomgång av fotens helhet. Denna behandling startar med ett skönt avkopplande fotbad, därefter nagelklippning, nagelvård, borttagning  av förhårdnader, liktornar, sprickor, nageltrång, svamp och vårtor behandlas. Vi ger även råd och tips om egenvård, inlägg och fotgymnastik. Fötterna filas och avslutas med en skön fotmassage för att öka cirkulationen och självläkningen i fötterna.

 

 

Medicinsk Fotvård Lyx, 90 min 895:-

Behandlingen börjar med ett varmt avkopplande ekologiskt fotbad, därefter en skön peeling med saltskrubb. Fötterna packas in i varma handdukar. Efter denna avkopplande start formar vi naglar, tar bort förhårdnader, liktornar, nageltrång samt behandlar vårtor. Fötterna filas och avslutar med en fot och underbensmassage.

 

 

Medicinsk Fotvård Mimada, 120 min 1395:-

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, därefter en saltskrubbs peeling, inpackning av hälarna, fortsätter med en medicinsk fotvårds behandling, ett varmt och kallt omslag för att öka cirkulationen, paraffinbad för händerna och avslutas med en lång och härlig fot och underbensmassage.

 

 

Delbehandling, 30 min 350:-

Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad, därefter behandling av ett specifikt problem, t ex nagelvård, nageltrång, nagelkorrigering (spange/podofix), borttagning av liktornar, förhårdnader eller behandling av vårtor.

 

 

Fot/Underbenmassage, 30 min 400:-

Ett varmt härligt fotbad som följs av en längre fot och underbensmassage. Massage ökar blodcirkulationen, minskar spänningar och skön för ”trötta fötter”. Fot och underbensmassage har en avslappnade effekt på hela kroppen.

 

 

Har du frågor eller funderingar kring dina problem  är du välkommen att kontakta oss.