Coaching & Samtal

Coaching eller samtal hos oss kan innebära stöd, vägledning och inspiration till att ta nya steg i livet oavsett om det handlar om personlig utveckling, stresshantering, att släppa gammalt bagage eller sätta nya målsättningar. Vi utgår alltid från dina behov och arbetar både med kortare och längre tidsperspektiv

 

  • Personlig utveckling
  • Hitta din inre kraft
  • Mer glädje och närvaro

 

 

Coaching, 90 min 1200;-

Känner du att något begränsar eller hindrar dig från att komma vidare och leva fullt ut? Har du brist på tid, energi, lust eller motivation? Vill du leva ett liv med mer glädje och energi?

 

Hos oss får du hjälp med att släppa taget om det gamla och istället hitta din inre potential, kraft och energi så att du kan skapa och leva det liv du vill och önskar. Vi hittar lösningar och resurser och jobbar med positiva målsättningar, så att du klarar av de utmaningar du ställs inför och kan uppnå de mål eller önskningar du har. Vi bearbetar, förlåter och läker det gamla. Oavsett om det är negativa tankar, känslor, beteenden, trasiga relationer, gamla eller nutida rädslor.
Vi frigör dig från dina begränsningar och hittar dina inre resurser och drivkrafter så att du kan gå vidare och skapa det du vill ha i ditt liv, på riktigt.

 

 

Breakthrough coaching

Är du redo att ta ännu ett djupare steg? Då kan breakthrough coaching vara något för dig.

 

Breakthrough coaching innebär djupgående och intensiv coaching där vi går till roten med dina problem. Om du är redo att släppa taget om negativa beteenden, tankemönster och känslor och istället aktivt ta ansvar för att skapa ett liv i samklang med dig själv, din inre visdom och ditt autentiska jag kan breakthrough coaching vara ett alternativ för dig.

 

En breakthrough session hjälper dig att komma i kontakt med ditt sanna jag – din inre styrka, energi och alla dina positiva egenskaper och hur du med ökad frihet och glädje kan börja följa ditt hjärta och dina drömmar. Breakthrough coaching ger dig också kraftfulla verktyg och djupa insikter om dig själv och ditt liv. Ofta arbetar vi i längre sessioner om två till fem-sex timmar åt gången.

 

För mer information, tid och pris, kontakta Elin på 0706-94 72 68 eller elin@e-kliniken.se

 

 

Stresshantering, 60 min 800:-

Stresshantering hos oss innebär en kartläggning av din situation där vi identifierar och arbetar med de faktorer som ligger till grund för din stress. Vi tittar på alla områden i ditt liv, arbete och privatliv samt både fysisk och mental hälsa. Därifrån går vi vidare med just det som du behöver arbeta med.

 

Meditation och mindfulness är några av de mest effektiva verktygen när det gäller att hantera stress och tillsammans med coaching och olika avspänningsövningar; fysisk avspänning, mental avspänning samt enkla och mjuka yogaövningar löser vi din stressproblematik.

 

 

Psykosyntesterapi

Psykosyntesterapi är en form av samtalsterapi, där samtalsterapeuten  arbetar med potentialen i varje människa. När vi går igenom jobbiga saker i livet så händer det att vi stänger av delar av oss själva för att skydda oss och därmed hämmar vi vår fulla livskraft. Det kan påverka vår livskvalitet, vår kontakt med oss själva och vår kontakt med andra.

Psykosyntesterapi handlar bland annat om att genom samtal och närvaro hitta en väg att komma i kontakt med fler delar av oss själva och frigöra mer av vår potential och våra inre resurser. Att arbeta med dig själv i psykosyntesterapi kan leda till en fördjupad kontakt med dig själv och andra, en ökad livskvalitet, ett ökat välmående och ett rikare liv.

 

För mer information, tid och pris, kontakta Sofia på 0702-62 72 70, sofia@e-kliniken.se eller Annelie på 0709-575912, annelie@e-kliniken.se

 

 

Har du frågor eller funderingar kring dina problem  är du välkommen att kontakta oss.