Therese Lomfors Naess

Coach, Livscoach

Vad går du omkring med för tankar? Vad längtar du efter? Har du fastnat i det berömda ekorrhjulet?

Therese Tessan Lomfors Naess är utbildad livscoach på Strandska utvecklingshuset och är certifierad coach. Coaching är ett fantastiskt kraftfullt verktyg som tar fram din inre kraft och potential till att vilja utvecklas vidare. Det är en form av samtalsmetodik som kan hjälpa en att hitta nya infallsvinklar, förändra beteenden och att hitta rätt fokus. Hos mig får du utrymme till reflektion och att sätta ord på de tankar du har samt hur du tar dig från tanke till handling på ett målinriktat sätt. Jag kan hjälpa dig att skapa en förändring, och om det behövs ge ditt självförtroende en knuff i rätt riktning.

Jag tillhandahåller olika tekniker när jag coachar, och det beror naturligtvis på vem och vad det handlar om. Ibland är det just ”bara” kraftfulla frågor som är behjälpligt som redskap, men för att konkretisera och tydliggöra ännu mer för dig som klient, så finns det andra metoder såsom stenkonstellationer, visualisering, tidslinje, metaforer och tranformationscoaching som fungerar väldigt väl som metoder. Du kanske skulle vilja ha coaching genom ett walk and talk-samtal och då gör vi det. Jag utgår alltid från just dig och vad du behöver, och tillsammans tar vi oss framåt på din resa till ditt mål.

Som coach är jag nyfiken, närvarande, lyhörd, empatisk, utmanande med mina frågor och väldigt mån om att just du får det du behöver i stunden och framåt. Som en av mina klienter sa; "det här med coaching är ju ren och skär magi"! Tänk vad det kan göra för dig. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig!

Kontakta mig

Therese Lomfors
Coach

070-811 32 09
thereselomfornaess@e-kliniken.se

Boka tid här