eriksbergs-halsoklinik-e-kliniken-terapeut-platshallare

Victor Teisanu

Osteopat student

Victor läser osteopati på Skandinaviska Osteopathögskolan och är färdig med utbildningen till våren 2021.

Victor ser sin uppgift som terapeut att hjälpa kroppen att läka sig själv. Detta innebär manuell terapi hos Victor men ofta även några övningar eller små förändringar i vardagen utöver behandlingen som gör att kroppen belastas mindre. Därför är det också viktigt för Victor att ta hänsyn till hela människan. Vi jobbar alltså tillsammans mot ett gemensamt mål.

Victor har en passion för naturlig, funktionell rörelse och träning. Hos Victor kan du få hjälp med olika problem i din rörelseapparat. Behandlingen består av olika manuella tekniker, såsom mjukdelsbehandling, triggerpunktspressur, manipulation och funktionella tekniker (bla. BLT, kraniosakrala tekniker), anpassad allt eftersom till patienten och besväret.

Victor Teisanu

teisanu@e-kliniken.se