bild victor

Victor Åkerström

Osteopat DO BSc

Victor arbetar som Osteopat och har utbildat sig på Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg. Han är även utbildad i svensk klassisk massage.

Till Victor kan du komma om du behöver hjälp med akuta- eller kroniska besvär, exempelvis ländryggsmärta, tennis- och golfarmbåge, ischiasbesvär, huvudvärk eller problem med nacken. Du kan även ta en behandling om du känner dig stressad eller har en nedsatt funktion i andningsapparaten.

Osteopatin erbjuder flera olika tekniker och verktyg som skräddarsys efter varje person. Målet med behandlingen är att återskapa en balans i din kropp där kroppens självläkande förmåga kan ta över och utrycka sig mer kraftfullt.

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” text=”Boka Tid hos Victor” link=”https://www.bokadirekt.se/places/eriksbergs-h%C3%A4lsoklinik-12294″ border_radius=”4″]

Victor Åkerström

victor@e-kliniken.se