IMG_1539

Venla Kärki

Osteopat DO BSc

Djupgående behandlingar för kropp, sinne & själ

Venla läser osteopati på Skandinaviska Osteopathögskolan och är färdig med utbildningen till våren 2019. Hon är också diplomerad massör och har vidareutbildad sig på RockTapes kurser på tejpning och fasciabehandling.

 

Venla ser sin uppgift som terapeut att hjälpa kroppen att läka sig själv. Detta innebär manuell terapi hos Venla men ofta även några övningar eller små förändringar i vardagen utöver behandlingen som gör att kroppen belastas mindre. Därför är det också viktigt för Venla att ta hänsyn till hela människan. Vi jobbar alltså tillsammans mot ett gemensamt mål.

 

Venla har en passion för naturlig, funktionell rörelse och träning. Hos Venla kan du få hjälp med olika problem i din rörelseapparat. Behandlingen består av olika manuella tekniker, såsom mjukdelsbehandling, triggerpunktspressur, manipulation och funktionella tekniker (bla. BLT, kraniosakrala tekniker), anpassad allt eftersom till patienten och besväret.

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” text=”Boka Tid hos Venla” link=”https://www.bokadirekt.se/places/eriksbergs-h%C3%A4lsoklinik-12294″ border_radius=”4″]

Venla Kärki

0704-10 92 75

venla@e-kliniken.se

Utbildningar

 

Diplomerad massör, 2016

 

 

Pågående Utbildningar

 

Osteopat BSc

Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg, 2015-2019