Sofia-borjesson-e-kliniken

Sofia Börjesson

Psykosyntesterapeut student

Sofia är psykosyntesterapeut under utbildning och läser femte året på terapeutlinjen på psykosyntesinstitutet i Göteborg. Hos henne kan du få hjälp om du till exempel känner att du har fastnat i livet, vill bryta gamla livsmönster, eller om du känner att du går igenom en svår tid i livet. Vid sådana tillfällen kan samtal med en psykosyntesterapeut vara en god hjälp på vägen.

Sofia har förutom sin psykosyntesutbildning också sedan tidigare en civilekonomutbildning. Som ekonom har hon arbetat brett inom redovisning, controlling och ledning, samt med personalfrågor. Hon har dessutom en kortare utbildning inom massage och kinesiologi bakom sig. Hennes intresse för människor och personlig utveckling har alltid funnits med, vilket 2013 ledde henne in på psykosyntesen och utbildningen till samtalsterapeut.

Sofia Börjesson

sofia@e-kliniken.se