E-post: sebastian@e-kliniken.se

SEBASTIAN BRANDER

Osteopat DO. BSc. & cert. Massage Terapeut

Sebastian är osteopat och certifierad massör inom svensk klassisk massage.

Hos Sebastian kan du boka tid för osteopat behandling, svensk klassisk massage eller manuell behandling, under vilken osteopatiska behandlingstekniker nyttjas.

Sebastians behandlingar riktar sig mot hela individen, kropp och själ, för att hjälpa dig hitta harmoni och balans. För vissa räcker det med enstaka behandling för andra blir det en läkande resa till hälsa och välmående på det fysiska så väl som det mentala planet. Skillnaden är patientens behov och motivation samt vad hens kropp ger uttryck för.

De bästa resultat uppnås med den patient som är villig att möta sin kropps behov samt är beredd att tillsammans med Sebastian skapa de bästa förutsättningarna för att främja läkning.

Till Sebastian kan du komma vid smärta, värk och obehag som uppkommit akut, till följd av ett mindre eller större trauma, samt vid kroniska besvär.

DIPLOMERAD MASSÖR

OSTEOPAT DO, BSC
Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg, 2015-2020

Varukorg