sandra-sasic-e-kliniken-terapeut

Sandra Sasic

Hypnoterapi

Sandra är utbildad Hypnoterapeut,  Livs- och Mindfulness coach.

”Jag hjälper dig att hitta orsaken och bli fri från ditt problem med hjälp av hypnos”

Efter en lång bakgrund som inköpare på AB Volvo bestämde hon sig 2015 för att satsa på sin passion att hjälpa människor. Hennes verksamhet, Wimira, vill  främja hälsa och det friska inom oss. Wimira har tagit form under lång tid, dels genom Sandras egen livsresa och dels genom flertal utbildningar inom hälsa och personlig utveckling: coaching, energi healing, mindfulness, qi gong, stresshantering, access bars, meditation, mindful tapping (vidareutveckling av EFT) och till slut föll alla bitar på plats med hypnos och hypnoterapi. Hypnoterapi är grunden och kärnan i hela hennes verksamhet, men allt efter behov använder hon sig även av sina andra metoder. Varje session är individuellt anpassad. Utgången är att alltid först rensa bakåt genom att hitta orsaken och gå till roten av ditt problem, för att sedan stärka framåt. ”Vi rensar rabatten och sår nya frön.” Mer info på wimira.se.

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” text=”Boka Tid hos Sandra” link=”https://www.bokadirekt.se/places/eriksbergs-h%C3%A4lsoklinik-12294″ border_radius=”4″]

Sandra Sasic

0704-953 103

sandra@e-kliniken.se