E-post: grace@e-kliniken.se

Grace Phasaeng

Auktoriserad hudterapeut

Jag kommer ursprungligen från Thailand och har bott i Sverige sedan 2009. Jag har flera års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Jag började som fransslylist och har länge haft ett intresse för hud och hudvård. Därför bestämde jag mig för att vidareutbilda mig till hudterapeut på Gilda Skolan Göteborg.

Min inställning till skönhet handlar inte enbart om vad som sker på ytan, utan något som lika mycket kommer inifrån. Välmående som bygger på att kropp och själ är i balans är det minst lika viktigt och detta är något jag strävar efter i mina behandlingar. Som auktoriserad hudterapeut har både kunskapen många verktyg för att uppnå detta.

Människor har olika besvär, preferenser och hudtyper. För att behandla dessa på bästa sätt är det viktigt att identifiera den enskildes behov. En av de roligaste och mest givande delarna av yrket är ansiktsbehandlingar där jag får möjlighet att skräddarsy behandlingar efter varje enskild kunds behov.

När jag inte befinner mig på kliniken spenderar jag tiden med vänner och familj, eller hemma med en bra bok, gärna en om anatomi.

LOOK BY LINN

GILDA SKOLAN
2021/2022

Varukorg