fei-tian-e-kliniken-terapeut

Fei Tian

Disputerad överläkare och Akupuntör

Kunskap och erfarenhet av akupunktur och läkande teer

När andra traditionella behandlingar misslyckas, ge inte upp, då är Fei redo! Med van hand hjälper hon dig att optimera dina möjligheter.

 

Dr. Fei är fjärde generationens kinesisk allmänläkare. Hon har en omfattande kompetens och erfarenhet. Hon är specialist inom ögonsjukdomar, inom västerländsk plastikkirurgi, doktorerat i kardiologi i Göteborg Universitet, har arbetat i Kina inom både kinesisk och västerländsk medicin sedan 1986. Hon har stor erfarenhet av akupunktur, behandling av allmänmedicinska sjukdomar, förstärk immunsystem, ben-, led- och muskelsmärtor, klimakterie-besvär, infertilitet, migrän, akuta besvär: akut smärta, rinit, täppt näsa, psykbesvär: stress, ångest, depression, sömnlöshet, mag-och tarmsjukdomar, komplikation efter skador och behandling, ögonsjukdomar: torra ögon, makuladegeneration, och optisk nerve atrofi.

 

Fei jobbade tidigare på en av Kinas mest välrenommerade sjukhus i Peking. Hon har bestämt sig att hjälpa patienter i Sverige och tillbringa tid med sin son som också bor i Göteborg. Hon är trevlig och glad. Viveka Björnberg, chef i Hälsa i Kubik skrev ett praktikIntyg om Fei ”Hon är en mycket skicklig akupunktör, vi upplever att våra patienter uppskattar Fei både som person och hennes behandlingar.”

Fei Tian

0707-13 68 05

fei@e-kliniken.se

www.drtian.se

Utbildningar

 

Akupunkturutbildning

Peking Universitet av Kinesiska Medicin(Online-utbildning) 2004-2009

 

Doktorandutbildning

Hjärt-kärl Institutet vid Sahlgrenska Akademin 2002-200

 

Läkarutbildning

Fjärde Militärmedicinska Universitetet 1980-1985