EH-AnuMaria-250x300-72dpi

Anu Maria Kallio

Osteopat studerande maj 2019

Anu Maria läser tredje år et på Skandinaviska Osteopathögskolan och är sedan tidigare diplomerad massör. Hos Anu Maria kan du därför få hjälp med vardagliga besvär, så som spänningshuvudvärk , ryggont och musarm, därutöver kan du också få hjälp med olika typer av idrott sskador så som löparknä, tennis- och golfarmbåge.

Anu Maria har en problembaserad approach vilket innebär att behandlingen utformas med beaktande av faktorer så som kontaktorsak , patientens förutsättningar, kroppstyp och målsättning. Personcentrerad vård betyder allt för ett effektivt tillfrisknande, därför kan du vara säker på att du hos Anu Maria får en behandling som passar just dig! Kroppen har en utmärk förmåga att läka sig själv men ibland behöver den få lite hjälp på traven och för det är den manuella behandlingsformen ett icke-invasivt och framgångsrikt verktyg! Det finns många olika behandlingsmetoder inom den manuella terapin, vilka Anu Maria använder sig av anpassas utifrån enskild patient och kan innefatta massage, triggerpunktsbehandling, mjukdelsbehandling, bindvävsmanipulation, kraniosacrala tekniker och ledartikulation med mera.

Anu Maria når du på 0764-135225, anumaria@e-kliniken.se, eller via boka-tid knappen nedan.

Diplomerad massör, 2016

BSc of Health Care

Skandinaviska Osteopathögskolan, 2015- (2019)