Processed with VSCO with al1 preset

Annelie Lovhammar

Hälsoprofilbedömare och Friskvårdspedagog

Annelie erbjuder hälsoprofilbedömningar, coachning, stresshantering och massage.

Hälsoprofilbedömning HPB, är hälsoutveckling för individ, grupp och organisation inom hälsa och friskvård.

Som hälsoprofilbedömare arbetar jag med den ledande metoden för att motivera till en hälsosam livsstil. Hälsoprofilbedömning är ett möte mellan en utbildad Hälsoprofilbedömare och en deltagare för att motivera och skapa insikt till en livsstilsförändring. Syftet med en Hälsoprofilbedömning är bl.a. att skapa en insikt om hur livsstilen påverkar hälsan samt att hjälpa deltagaren att se sina möjligheter att förbättra sin livsstil eller behålla en redan bra livsstil.

En Hälsoprofilbedömning omfattar:

Frågor om hälsovanor och hälsoupplevelser

Mätning av längd, vikt och blodtryk

Lättare konditionstest på cykel (alla kan göra konditionstestet)

Hälsofrämjande och motiverade samtal

På grupp- och organisationsnivå används Hälsoprofilbedömning för att strategiskt utveckla hälsa med nuläge, aktiviteter och uppföljning. Med nuläge som utgångspunkt har arbetsgivaren lättare att utveckla hälsa och gemenskap på arbetsplatsen.

Hälsoprofilbedömning är tvärvetenskapligt förankrad inom beteendevetenskap, fysiologi och medicin. Med att identifierar frisk- respektive riskgrupp på organisationsnivå ökar frisknärvaro på arbetsplatsen. Coachande samtal inom kost & hälsa, stresshantering, motion & livsstil.

Massage med fokus på muskelspänningar.

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” text=”Boka Tid hos Annelie” link=”https://www.bokadirekt.se/places/eriksbergs-h%C3%A4lsoklinik-12294″ border_radius=”4″]

Annelie Lovhammar

lovhammar@e-kliniken.se