Om Oss

Hälsa och välmående - hela livet!

Vår idé är inget nytt påfund

Att se människan som en helhet med både kropp, sinne och själ utgör viktiga aspekter för hälsa och välmående och är gammal kunskap.
Hjälpen som behövs för att uppnå en god hälsa kan se olika ut och vi ser till dig och dina behov oavsett vilken hjälp du behöver och samarbetar över professionsgränserna vid behov.

Vår vision är att driva en nutida klinik med hälsofrämjande fokus och helhetssyn, där terapier finns för både kropp, sinne och själ. Vår ambition är att erbjuda kvalitativa friskvårdstjänster med effektiva resultat och långsiktig hållbarhet, samt att stärka både enskilda individers och företags resurser för upprätthållandet av en god hälsa.

Kliniken öppnades i december 2013 och ligger belägen vid kajkanten på Eriksberg i gamla industrilokaler med fantastisk utsikt över Göteborgs inlopp. Vi delar byggnaden med bland annat närhälsan, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, rehab och apotek.

Vem ska jag gå till?

Ibland man kan man få hjälp för samma besvär hos olika terapeuter och det kan vara svårt att veta vem man ska gå till. Hör av dig till oss så hjälper vi dig till rätt terapeut med en gång. Hos oss finner du terapeuter inom osteopati, massage, medicinsk fotvård, akupunktur, coaching och yoga.
Kan inte vi erbjuda adekvat hjälp för dina problem hjälper vi dig vidare.
Alla våra terapeuter innehar ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. Vi tillämpar även sekretess även om vi ej faller under lagkravet.

• Hälsa och välmående – hela livet
  • Privatpersoner och företag