Helena Karlsson

Medicinsk Fotterapeut, Massör, Reiki

Helena Karlsson

Helena är en glad och positiv tjej med rötterna i Göteborg. Efter många års arbete inom omsorgen kände Helena att det var dags att ta steget och satsa på det stora intresset – hälsa och friskvård.
Intresset för massage, personlig utveckling och olika kroppsterapier har Helena sedan många år tillbaka. Att kombinera detta intresse med en genuin vilja och önskan att hjälpa andra ger ett tryggt möte och en omhändertagande behandling .

Till Helena är både friska och mindre friska fötter välkomna. Hon ger gärna tips och råd på hur du tar hand om dina fötter på bästa sätt hemma. Regelbunden fotvård är bra för dina fötter och för ditt välbefinnande, dina fötter ska bära dig genom hela livet.

Helena arbetar, utöver fotvård, även med svensk klassisk massage samt Reiki. Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage ger fantastiska effekter!

Reiki är en mjuk, harmonisk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till ex smärta, stress och ångest och syftar till att öka såväl det psykiska som det fysiska välbefinnandet. Läs mer om reiki här.

Helena når du på 0702-16 50 14, helena@e-kliniken.se eller via boka-tid knappen nedan.

Boka tid

 

Utbildningar

Medicinsk fotterapeut/medical chiropodist

Yrkeshögskolan i Göteborg , 2015

Diplomerad massör, svensk klassisk massage

Hälsoteket, 2003

Reiki steg 1

Gun Heed, Göteborg, 2004