Elin Fahlgren

Osteopat MSc DO, NLP Breakthrough coach, Global Yoga lärare

Djupgående behandlingar för kropp sinne & själ
Elin Fahlgren

Elin är osteopat, NLP Master practitioner, Breakthrough coach och yogalärare och hjälper dig att hitta din optimala hälsa, oavsett om du har problem eller besvär i kroppen, behöver göra förändringar i livet, släppa taget om gammalt bagage eller hitta in i kropp och själ med hjälp av yoga och träning.
Elin går till roten med dina problem och arbetar efter dina förutsättningar för att skapa hälsa, både i kropp, sinne och själ.
Med hjälp av osteopatiska behandlingar, coaching och samtal, övningar och redskap baserat i yoga och funktionell träning får du kvalitativ hjälp till bästa hälsa.

Osteopati och yoga är verkligen för alla – oavsett vilket utgångsläge man har. Osteopatiska behandlingar tillsammans med yoga eller är en fantastisk kombination för både kropp, sinne och själ, säger Elin.

Hälsa är ett levande yrke där fortbildning är en naturlig del av det och Elin har nyligen avslutat en masterstudie om osteopati och hälsa i samarbete med Psykologiska Institutionen vid Göteborgs Universitet. Hon undervisar även på Osteopathögskolan i Göteborg. Vill du läsa det Elin publicerade? Klicka här.
Elin startade Eriksbergs Hälsoklinik 2013 och sålde till Kicki Johansson 2016. Tidigare drev hon Osteopatpraktiken i Väst.

Elin når du på 0706-94 72 68, elin@e-kliniken.se, eller via boka-tid knappen nedan.

Under perioden juli-december 2016 är Elin mammaledig och har kollegan Erika Walton som ersättare. Erika kontaktar du enklast på 0705-65 57 38, eller via boka-tid knappen nedan.

Boka tid

Utbildningar

Osteopat DO, MSc

Skandinaviska Osteopathögskolan, 2005-2009
Dresden International University / Osteopathie Schule Deutschland, 2013-2016
https://peerj.com/articles/1349/

NLP Master Practitioner, NLP Breakthrough coach, Master Practitioner of Higher-Self Healing

Nordic Light Institute, 2009-2012

Yin Yoga, 50 timmar

Sofie Ringsten, Yogayama, 2016

Lic. Global Yoga lärare

Global Yoga, 2013

Pedagogik och Psykologi, 150hp

Göteborgs Universitet, 2005-2008

Fortbildningar inom kranialosteopati på Sutherland’s Cranial College, London, Posturalterapi för Markus Greus, Archetypal postures för Phillip Beach samt flertalet workshops i yoga för bland annat Katy Appelton, David Regelin, Rusty Wells och Elaine Rydberg.